LAMINAATTILATTIAT

LAMINAATIN ASENNUS – UUSIMAA

Laminaatin asennus on helppoa, kun sen osaa. Ja me JK Parkettilattioilla takaamme, että osaamme – yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Asennamme laminaattilattiat nopeasti, asiantuntevasti, huolellisesti ja siististi. Toimialuettamme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Vihti ja koko muu Uusimaa. Ota siis epäröimättä meihin lattia-asioissa yhteyttä! Asennuspalvelujen lisäksi saat myös asiantuntevia neuvoja laminaatin tai muun lattiamateriaalin valinnassa.

 

Laminaatin asennus Helsinki, Espoo, Vantaa. JK Parkettilattia asentaa laminaatin vaivattomasti kotiisi tai toimistolle.

 

LAMINAATTILATTIA KOTIIN TAI TOIMISTOLLE

Laminaattilattia on edullinen, helppohoitoinen ja näyttävä vaihtoehto niin kotiin, kuin toimistolle. Laminaatti on HDF tai MDF -levyä, jonka päällä on kova laminaattikerros. Päällimmäinen kova kulutuskerros tekee laminaatista kestävän ja huolettoman lattiamateriaalin. Se kestää lasten elämää, lemmikkien melskettä ja kaikenlaista kulutusta työpaikalla, sekä on helppo puhdistaa.

HDF tai MDF -levyn ja päällimmäisen kulutuskerroksen väliin jää painettu kuviokerros, jonka ansiosta laminaattilattiaan saadaan periaatteessa mikä tahansa kuvio – pidit sitten enemmän puu- tai kivilattiasta. Esimerkiksi valkoinen laminaatti tuo tilaan raikkaan tunnelman, eikä valinnanvara lopu siihen: voit päällystää lattiasi vanhan ajan lankkulattian tyyliin, tai valita modernin, valkoisen ja korkeakiiltoisen laattajäljitelmälaminaatin. Voit hankkia mieleisesi laminaatin itse, tai kääntyä meidän puoleemme – laadukkaan ja luotettavan yhteistyökumppaniverkostomme kautta saamme korkealaatuiset laminaatit erittäin kilpailukykyiseen hintaan, ja toimitamme ne tarvittaessa suoraan kotiisi!

ASENNUKSET AMMATTILAISEN TOIMESTA

Laminaatti on suhteellisen helppo asentaa myös itse, jos huone on melko säännöllisen muotoinen. Jos asennuksesta ei kuitenkaan ole kokemusta tai tila on monimutkainen, eikä käytössä ole oikeanlaista osaamista ja työkaluja, voi asennuksesta tulla tarpeettoman työläs, kallis ja sotkuinen urakka. Siksi helpointa onkin jättää laminaatin asennus ammattilaiselle.

Meillä on kokemusta erilaisten laminaattien asennuksesta monenlaisiin kohteisiin. Asianmukaisilla välineillä pidämme huolen siitä, että asennus sujuu mahdollisimman siististi. Leikkaamme laminaatin ammattitaidolla myös jos huoneen pohja on monimutkainen ja laminaatti vaatii paljon erikoisia kuvioleikkauksia kulmiin ja nurkkiin, tai vaikka lämpöpatterin putkien ympärille. Kun kutsut ammattilaisen asentamaan laminaatin, sinun ei myöskään tarvitse hankkia kalliita työvälineitä, jotka jäävät asennusurakan jälkeen kaappiin pölyttymään.

TILAA LAMINAATIN ASENNUS LUOTETTAVALTA OSAAJALTA

JK Parkettilattiat asentaa laminaattilattiasi nopeasti, laadukkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme asiakkaitamme Uudenmaan alueella. Teemme myös parkettien ja puulattioiden asennukset ja huollot. Päästä itsesi helpolla ja tilaa ammattilainen asentamaan lattiasi; kauttamme saat laadukkaan laminaattilattian edulliseen hintaan – ota yhteyttä!

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.

Please leave this field empty.