Lattiatyöt

LATTIATYÖT HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA

Erilaiset lattiatyöt ovat JK Parkettilattioiden erikoisosaamista. Asennamme niin tyylikkäät parkettilattiat, raikkaat laminaattilattiat kuin tunnelmalliset lautalattiatkin. Lisäksi ammattitaitoisiin palveluihimme kuuluvat parketti- sekä lautalattioiden kunnostus – esim. parketin hionta, lakkaus ja korjaustyöt. Palvelemme asiakkaitamme vuosikymmenten kokemuksella ja osaamisella toimialueenamme Helsinki, Espoo, Vantaa, Vihti ja koko Uusimaa.

Jos olet vielä pohtimassa mikä materiaali sopisi lattiallesi parhaiten ja palvelisi juuri sinun tarpeitasi, saat meiltä asiantuntevat neuvot myös materiaalivalintaan. Lisäksi kauttamme on mahdollista hankkia lattiamateriaalit kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

PARKETTILATTIA – ASENNUS, HIONTA JA LAKKAUS

Parketti on tyylikäs ja pitkäikäinen lattiamateriaali, joka oikein hoidettuna säilyttää arvonsa erittäin pitkään. Meiltä hoituu ammattitaitoisesti niin parketin asennus, kuin myös parketin hionta ja lakkaus. Tunnemme erilaiset parkettityypit ja kuviot, ja konsultoimme aina asiakasta, jotta löydämme juuri sopivan silmää sekä jalkoja miellyttävä ratkaisun. Teemme myös vanhasta parketistasi uudenveroisen hiomalla ja lakkaamalla sen huolellisesti ja tarkasti. Lue lisää! (link)

LAUTALATTIA – ASENNUS, HUOLTO JA KORJAUS

Lautalattia tuo kotiin lämmintä vanhan ajan tunnelmaa. Se on miellyttävä silmälle, lämmin jalalle ja luonnonmukainen, ekologinen valinta lattiamateriaaliksi. Puulattia nostaa asunnon arvoa ja se on helppo myös uusia hiomalla, joten valitessasi puulattian valitset pitkäikäisen lattiamateriaalin. Suomessa lattialaudoituksessa käytettyjä materiaaleja ovat mm. mänty, koivu, kuusi ja tammi. Asennamme lautalattiat asiantuntevasti sekä myös huollamme, hiomme, höyläämme ja korjaamme ne viimeisteltyyn kuntoon ja neuvomme asianmukaisessa käsittelyssä. Lue lisää! (link)

LAMINAATTILATTIA – ASENNUS

Laminaatti on lautaan ja parkettiin verrattuna huolettomampi materiaali, joka sopii kestävyytensä ansiosta kaikkien kuivien tilojen lattiaksi. Se sopii asennettavaksi vähäisen käytön makuuhuoneista  aina kovaan käyttöön esimerkiksi liikekeskuksiin. Laminaatti valmistetaan puukuidusta ja se on huokeampi vaihtoehto kuin parketti- tai puulattia, mutta sitä ei voi uusia samalla tavalla hiomalla ja lakkaamalla. Laminaatti on mahdollista asentaa myös itse, mutta ammattilaisen tekemänä asennus on erittäin nopea ja siisti, vaikka huoneessa olisi miten monta nurkkaa ja mutkaa. Lue lisää! (link)

OTA YHTEYTTÄ LATTIA-ASIANTUNTIJAAN!

JK Parkettilattiat palvelee sinua ystävällisesti ja asiantuntevasti Helsingissä ja muun Uudenmaan alueella. Kun laminaattilattian asennus, puulattian huolto, parketin hionta tai muu lattiatyö on ajankohtainen, käänny meidän puoleemme!

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.

Please leave this field empty.