LAUTALATTIAT

LAUTALATTIAN ASENNUS JA HUOLTO – UUSIMAA

Meiltä saat lautalattioiden asennukset, korjaukset ja huollot luotettavasti vuosikymmenien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluu asennusten lisäksi vanhan lautalattian hionta, höyläys, lakkaus, korjaus ja sävytys. Maalattu tai tasoitepintainen lautalattia ei ole meille ongelma: käytössämme on työvälineet, joilla näidenkin lattioiden höyläys onnistuu. Tarvittaessa toimitamme myös lattiamateriaalit suoraan kotiinne. Toteutamme pitkäikäisen ja kauniin lautalattian – asennukset ja huollot laadukkaasti Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa alueella!

 

Lautalattian asennus ja huolto Helsinki, Espoo, Vantaa. Kaikki lautalattiatyöt ammattitaidolla.

 

LAUTALATTIOIDEN HÖYLÄYS

Pitkän kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta huonokuntoisetkin maalatut ja tasoitepintaiset lautalattiat saadaan puhtaaksi. Tasoitepinta ei lähde hiomalla, vaan siihen tarvitaan höylää. Monesti edes parkettialan ammattilaiset eivät saa poistettua puulattian pinnasta tasoitepintaa ja maalia. Meidän erikoisosaamiseemme kuitenkin kuuluu myös höylääminen, jolla saadaan lattiasta hyvännäköinen. Et siis tarvitse ostaa uutta lattiaa vanhan korvaajaksi ellet halua, vaan vanhasta saadaan vielä uuden veroinen asianmukaisilla uudistustoimenpiteillä.

HUOLTOLAKKAUS

Lautalattian huoltolakkauksessa hiotaan vanhan lakan pinta rikki, sen jälkeen puun pinta puhdistetaan ja päälle laitetaan uusi lakka. Lautalattioiden päälle on joissain tapauksissa laitettu kokolattiamatto, ja niiden väliin tasoitepinta. 80-luvun lopulla on tehty paljon kokolattiamattoja lautalattioiden päälle, joka on ollut tyypillistä varsinkin omakotitaloissa.

LIIKUNTASALIEN LATTIOIDEN HUOLTO JA KUNNOSTUS

Yrityksemme on lautalattioiden erikoisosaaja ja meiltä onnistuu laadukkaasti myös liikuntasalien lattioiden kunnostus. Yleensä liikuntasaleissa lattian kunnostukseen riittää edellä mainittu huoltolakkaus, mikä on myös edullisempaa kuin höyläys. Sen sijaan isommille saleille, joita käytetään enemmän, höyläys tehdään jopa joka vuosi. Liikuntasalin käyttöaste määrittää siis käytännössä sen, tarvitaanko höyläystä vai ei. Vanhemmissa saleissa lattian pinnassa on monesti jo niin paljon lakkaa, että paras vaihtoehto on höyläys. Palvelumme on kokonaisvaltaista ja teemme tarvittaessa myös liikuntasalien pelialueiden rajojen maalaukset.

Palvelumme on kokonaisvaltaista ja teemme tarvittaessa myös liikuntasalien pelialueiden rajojen maalaukset. 

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.

Please leave this field empty.