PARKETTILATTIAT

PARKETTILATTIAN ASENNUS

JK Parkettilattiat on erikoistunut lattia-asennuksiin. Toimimme koko Uudellamaalla, erityisesti Helsinki, Espoo, Vantaa ja Vihti alueella. Tilaa meiltä parketin asennus ja voit olla varma että, työ tehdään huolella loppuun asti huolella – sovitusta aikataulusta tinkimättä! Teemme vankalla ammattitaidolla myös parketin hionta-, lakkaus- sekä korjaustyöt.

Parketti on jalalle mukavan tuntuinen materiaali, hieman pehmeä ja lämmin, aidon puun tuntuinen. Parkettilattia on myös helppo pitää puhtaana, eikä lika näy herkästi. Monista sävyistä ja puulajeista löytyy varmasti jokaiseen makuun sopiva ratkaisu. Parketti kestää käyttöä hyvin. Lemmikkikoteihin ja raskaampaan käyttöön suosittelemme puulajeja, jotka ovat hieman kovempia: esimerkiksi tummanpunertavaa merbauta tai lämpimän punertavaa kirsikkapuuta. Näin naarmuja ei synny herkästi, eikä parkettia tarvitse huoltaa usein.

Lautaparketti on helppo asentaa joko uivaksi tai liimaamalla suoraan alustaan. Selvitämme parhaan asennustavan aina yksilöllisesti kohteen mukaan. Halutessasi voimme myös toimittaa lattiamateriaalit suoraan kotiisi!

Asennamme:

  • Lautaparketit
  • Mosaiikkiparketit
  • Laminaattilattiat

JK-Parkettilattiat tekee parkettiasennukset koko Uudenmaan alueella – Tilaa asennus kotiisi tai vaikka yrityksesti tiloihin, tai pyydä meidät uudistamaan nykyinen parkettisi tekemällä esimerkiksi parketin hionta!

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä.

Please leave this field empty.