Lautalattian asennus ja huolto Helsinki, Espoo ja Vantaa

Meiltä saat lautalattioiden asennukset, korjaukset ja huollot luotettavasti vuosikymmenien ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluu asennusten lisäksi vanhan lautalattian hionta, höyläys, lakkaus, korjaus ja sävytys. Maalattu tai tasoitepintainen lautalattia ei ole meille ongelma: käytössämme on työvälineet, joilla näidenkin lattioiden höyläys onnistuu. Tarvittaessa toimitamme myös lattiamateriaalit suoraan kotiinne. Takaamme teille pitkäikäisen ja kauniin lautalattian.

Lautalattian asennus ja huolto Helsinki, Espoo, Vantaa. Kaikki lautalattiatyöt ammattitaidolla.

Lautalattioiden höyläys

Pitkä kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta huonokuntoisetkin maalatut ja tasoitepintaiset lautalattiat saadaan puhtaaksi. Tasoitepintainen tasoite ei lähde hiomalla, siihen tarvitaan höylää. Useimmiten parkettialan ammattilaiset eivät saa poistettua tasoitepintaa ja maalia puulattian pinnasta, mutta meidän erikoisosaamisena on höylääminen, jolla saadaan lattiasta hyvännäköinen. Ei siis tarvitse uutta lattiaa ostaa päälle, vaan vanhasta saadaan vielä uuden veroinen ammattitaitoisella työnjäljellä.

Huoltolakkaus

Huoltolakkauksessa hiotaan lakan pinta rikki, sen jälkeen puhdistetaan ja sitten laitetaan uusi lakka päälle. Lautalattioiden päälle on joissain tapauksissa laitettu matto, ja niiden väliin on laitettu tasoitepinta. 80-luvun lopulla on paljon tehty mattoja lautalattioiden päälle. Kokolattiamatto on siis ollut tyypillistä omakotitaloissa. 

Liikuntasalien lattioiden huolto ja kunnostus

Yrityksemme on lautalattioiden erikoisosaaja ja kunnostamme myös liikuntasaleja.  Yleensä liikuntasaleissakin riittää tekemämme huoltolakkaus, mikä on edullisempaa kuin höyläys. Huoltolakkauksessa hiotaan lakan pinta rikki, sen jälkeen puhdistetaan ja sitten laitetaan uusi lakka päälle. Useimmiten liikuntasaleissakin on tarve vain huoltolakkaukselle. Isoimmille saleille, joita käytetään enemmän, höyläys tehdään jopa joka vuosi.  Liikuntasalin käyttöaste määrittää sen, tarvitaanko höyläystä vai ei. Vanhemmissa saleissa on usein niin paljon lakkaa päällä, että paras vaihtoehto on höyläys.

Palvelumme on kokonaisvaltaista ja teemme tarvittaessa myös liikuntasalien pelialueiden rajojen maalaukset. 

Tutustu myös muihin lattiatöihimme!

Katso kuvia töistämme.

Soita ja kysy lisää!

Tilaa ilmainen arviokäynti

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

JK Parkettilattiat
Annantie 13
03100 NUMMELA

Y-tunnus: 2037943-3
Puh: 040-5552247

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

JK Parkettilattiat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.