Tilaa meiltä parketin asennus kotiisi tai toimistolle

JK Parkettilattiat on erikoistunut lattia-asennuksiin. Toimimme Nummelassa, Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella. Tilaa meiltä parketin asennus ja voit olla varma että, työ tehdään huolella loppuun asti huolella - sovitusta aikataulusta tinkimättä!

Parketti on jalalle mukavan tuntuinen materiaali, hieman pehmeä ja lämmin, aidon puun tuntuinen. Parkettilattia on myös helppo pitää puhtaana, eikä lika näy herkästi. Monista sävyistä ja puulajeista löytyy varmasti jokaiseen kotiin sopiva ratkaisu.

Parketin asennus Helsinki, Espoo, Vantaa. Tilaa asennus kotiisi tai toimistolle JK Parkettilattialta.

Parketti kestää hyvin käyttöä. Lemmikkikoteihin ja raskaampaan käyttöön suosittelemme puulajeja, jotka ovat hieman kovempia: esimerkiksi tummanpunertavaa merbauta tai lämpimän punertavaa kirsikkapuuta. Näin naarmuja ei synny herkästi, eikä parkettia tarvitse huoltaa usein.

Lautaparketti on helppo asentaa joko uivaksi tai liimaamalla suoraan alustaan. Selvitämme parhaan asennustavan aina yksilöllisesti kohteen mukaan.

Halutessasi voimme toimittaa lattiamateriaalit suoraan kotiisi.

Asennamme

  • Lautaparketit
  • Mosaiikkiparketit
  • Laminaattilattiat

Tutustu myös muihin lattiatöihimme!

Tilaa parketin asennus JK Parkettilattiat Oy:ltä

Tilaa ilmainen arviokäynti

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

JK Parkettilattiat
Annantie 13
03100 NUMMELA

Y-tunnus: 2037943-3
Puh: 040-5552247

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

JK Parkettilattiat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.