Parketin hionta ja lakkaus

Kaipaako vanha parketti hiontaa? Oikeanlaisilla hoitomenetelmillä ja -aineilla parketin elinikää voidaan pidentää huomattavasti. Meiltä sujuu niin parketin hionta, sävytys kuin lakkauskin.

Parketin hionta Helsinki, Espoo, Vantaa. JK Parkettilattia palauttaa laittiasi alkuperäiseen loistoon!

Parketin hionnalla kuluneesta parketista voidaan saada melkeinpä uudenveroinen. Hionnan yhteydessä voimme vaihtaa myös rikkoutuneita parketin osia. Peruskuntoiselle parketille voidaan tehdä myös ns. kevythionta ja lakkaus, mikä ei poista naarmuja, vaan luo pinnalle uuden suojakerroksen.

Lakkaamme parketit pääasiassa vesiohenteisilla parkettilakoilla. Lakkauskerroksia tehdään yleensä noin 5, puun imukyvystä riippuen.

Myös erilaiset parketin sävytykset onnistuvat toiveidesi mukaan. Sävytyksellä lattiapinnasta voidaan saada aivan uudennäköinen. Miltä sinun kodissasi näyttäisi vaikkapa mahonginpunainen tai kylmänvaalea parketti? Kerro ideasi, niin toteutetaan se! Katso kuvia töistämme.

Tilaa meiltä parketin hionta ja lakkaus, palautamme lattiasi alkuperäiseen loistoon!

Teemme myös parkettilattioiden asennukset, lue lisää täältä.

Tilaa ilmainen arviokäynti

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

JK Parkettilattiat
Annantie 13
03100 NUMMELA

Y-tunnus: 2037943-3
Puh: 040-5552247

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

JK Parkettilattiat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.