Lattiatyöt Helsinki, Espoo ja Vantaa

Erilaiset lattiatyöt ovat JK Parkettilattioiden erikoisosaamista. Asennamme niin tyylikkäät parkettilattiat, raikkaat laminaattilattiat kuin tunnelmalliset lautalattiat. Lisäksi ammattitaitoisiin palveluihimme kuuluvat parketti- sekä lautalattioiden kunnostus - hionta, lakkaus ja korjaustyöt. Palvelemme asiakkaitamme vuosikymmenten kokemuksella ja osaamisella, toimialueenamme erityisesti Espoo, Vantaa, Vihti sekä muu Uusimaa.

Jos olet pohtimassa, mikä materiaali sopisi lattiallesi parhaiten ja palvelisi juuri sinun tarpeitasi, meiltä saat myös asiantuntevat neuvot materiaalinvalintaan. Kauttamme on myös mahdollista hankkia lattiamateriaalit kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Lattiatyöt Helsinki, Espoo, Vantaa. Ammattimaiset lattiatyöt vuosikymmenten kokemuksella.

Parkettilattia

Parketti on tyylikäs ja pitkäikäinen lattiamateriaali, joka oikein hoidettuna säilyttää arvonsa erittäin pitkään. Meiltä hoituu ammattitaitoisesti niin parketin asennus, lakkaus kuin hionta. Hallitsemme erilaiset parkettityypit ja kuviot ja konsultoimme asiakasta, jotta teille löydetään juuri sopiva ja silmää sekä jalkoja miellyttävä parkettilattia. Teemme myös vanhasta parketistasi uudenveroisen hiomalla ja lakkaamalla sen huolellisesti ja tarkasti. Lue lisää parketeista!

Lautalattia

Lautalattia tuo kotiin lämmintä vanhan ajan tunnelmaa. Se on miellyttävä silmälle, lämmin jalalle ja luonnonmukainen, ekologinen valinta lattiamateriaaliksi. Se myös nostaa asunnon arvoa. Puulattia on helppo myös uusia hiomalla, joten valitessasi puulattian, valitset pitkäikäisen lattiamateriaalin. Suomessa käytettyjä materiaaleja lattialaudoituksessa ovat mm. mänty, koivu, kuusi sekä tammi. Me asennamme lautalattiat asiantuntevasti sekä huollamme, hiomme, höyläämme ja korjaamme ne viimeisteltyyn kuntoon ja neuvomme sinuakin asianmukaisessa käsittelyssä. Lue lisää lautalattioista!

Laminaattilattia

Laminaatti on lautaan ja parkettiin verrattuna huolettomampi ja kestävä materiaali, joka sopii kaikkien kuivien tilojen lattiaksi. Käyttöluokasta riippuen se sopii asennettavaksi aina vähäisen käytön makuuhuoneista kovaan käyttöön esimerkiksi liikekeskuksiin. Laminaatti valmistetaan puukuidusta ja se on huokeampaa, kuin parketti- tai puulattia, mutta sitä ei voi samalla tavalla uusia hiomalla ja lakkaamalla. Laminaatti on mahdollista asentaa myös itse, mutta ammattilaisen asennus on erittäin nopea, sotkuton ja huolellinen, vaikka huoneessa olisi miten monta nurkkaa ja mutkaa. Lue lisää laminaateista!

Ota yhteyttä lattia-asiantuntijaan!

JK Parkettilattiat palvelee sinua ystävällisesti ja asiantuntevasti Espoossa, Vantaalla, Vihdissä ja muualla Uudenmaan alueella. Kun lattian asennus tai huolto on ajankohtaista, käänny meidän puoleemme! Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tilaa ilmainen arviokäynti

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

JK Parkettilattiat
Annantie 13
03100 NUMMELA

Y-tunnus: 2037943-3
Puh: 040-5552247

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

JK Parkettilattiat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.