Parketin hionta ja lakkaus

Ota yhteyttä

Kaipaako vanha parketti hiontaa? Oikeanlaisilla hoitomenetelmillä ja -aineilla parketin elinikää voidaan pidentää huomattavasti. Meiltä sujuvat niin parketin hionta, sävytys kuin lakkauskin.

Parketin hionnalla kuluneesta parketista voidaan saada melkeinpä uudenveroinen. Hionnan yhteydessä voimme vaihtaa myös rikkoutuneita parketin osia. Peruskuntoiselle parketille voidaan tehdä myös ns. kevythionta ja lakkaus, mikä ei poista naarmuja, vaan luo pinnalle uuden suojakerroksen.

Lakkaamme parketit pääasiassa vesiohenteisilla parkettilakoilla. Lakkauskerroksia tehdään yleensä noin viisi, puun imukyvystä riippuen.

Myös erilaiset parketin sävytykset onnistuvat toiveidesi mukaan. Sävytyksellä lattiapinnasta voidaan saada aivan uudennäköinen. Miltä sinun kodissasi näyttäisi vaikkapa mahonginpunainen tai kylmänvaalea parketti? Kerro ideasi, niin toteutetaan se! Katso kuvia töistämme.

Tilaa meiltä parketin hionta ja lakkaus, palautamme lattiasi alkuperäiseen loistoon! Teemme myös parkettilattioiden asennukset.

Lue lisää parkettiasennuksista

Tilaa ilmainen arviokäynti

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.