Laminaatin asennus Helsinki, Espoo ja Vantaa

Laminaatin asennus on helppoa, kun sen osaa. Ja me JK Parkettilattioilla takaamme, että osaamme - yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Asennamme laminaattilattiat nopeasti, asiantuntevasti, huolellisesti ja siististi. Toimialuettamme ovat Espoo, Vantaa, Vihti ja koko muu Uusimaa. Ota siis epäröimättä lattia-asioissa yhteyttä meihin! Asennuspalvelujen lisäksi saat myös asiantuntevia neuvoja laminaatin tai muun lattiamateriaalin valinnassa.

Laminaatin asennus Helsinki, Espoo, Vantaa. JK Parkettilattia asentaa laminaatin vaivattomasti kotiisi tai toimistolle.

Laminaattilattian asennus kotiin tai toimistolle

Laminaattilattia on edullinen, helppohoitoinen ja näyttävä vaihtoehto niin kotiin kuin toimistolle. Laminaatti on HDF- tai MDF-levyä, jonka päällä on kova laminaattikerros. Päällimmäinen kova kulutuskerros tekee laminaatista kestävän ja huolettoman lattiamateriaalin. Se kestää lasten elämää, lemmikkien melskettä ja työpaikalla kaikenlaista kulutusta. Se on myös helppo puhdistaa.

HDF- tai MDF- levyn ja päällimmäisen kulutuskerroksen väliin jää painettu kuviokerros, jonka ansiosta laminaattilattiaan saadaan periaatteessa mikä tahansa kuvio - pidit sitten enemmän puu- tai kivilattiasta. Esimerkiksi valkoinen laminaatti tuo tilaan raikkaan tunnelman, eikä valinnanvara lopu siihen: voit päällystää lattiasi vanhan ajan lankkulattian tyyliin, tai valita modernin, valkoisen ja korkeakiiltoisen laattajäljitelmälaminaatin. Voit hankkia mieleisesi laminaatin itse, tai kääntyä meidän puoleemme - laadukkaan ja luotettavan yhteistyökumppaniverkostomme kautta saamme korkealaatuiset laminaatit erittäin kilpailukykyiseen hintaan, ja toimitamme ne tarvittaessa suoraan kotiisi!

Laminaatti asennettuna ammattilaisen toimesta

Laminaatti on suhteellisen helppo asentaa myös itse, jos huone on melko säännöllisen muotoinen. Jos asennuksesta ei ole kokemusta, tila on monimutkainen, eikä käytössä ole oikeanlaista osaamista ja työkaluja, voi asennuksesta kuitenkin tulla tarpeettoman työläs, kallis ja sotkuinen urakka. Siksi helpointa onkin jättää laminaatin asennus ammattilaiselle.

Meillä on kokemusta erilaisten laminaattien asennuksesta monenlaisiin kohteisiin. Asianmukaisilla välineillä pidämme huolen siitä, että asennus sujuu mahdollisimman pienellä sotkulla. Leikkaamme laminaatin ammattitaitoisesti myös, jos huoneen pohja on monimutkainen ja laminaatti vaatii paljon erikoisia kuvioleikkauksia kulmiin ja nurkkiin tai vaikka lämpöpatterin putkien ympärille. Sinun ei tarvitse hankkia kalliita työvälineitä, jotka jäävät asennusurakan jälkeen kaappiin pölyttymään, kun kutsut ammattilaisen asentamaan laminaatin.

Tilaa laminaatin asennus luotettavalta osaajalta

JK Parkettilattiat asentaa laminaattilattiasi nopeasti, laadukkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme asiakkaitamme Vantaan, Espoon ja Vihdin, sekä koko muun Uudenmaan alueella. Teemme myös parkettien ja puulattioiden asennukset ja huollot. Päästä itsesi helpolla ja tilaa ammattilainen asentamaan lattiasi. Kauttamme saat laadukkaat laminaatit edulliseen hintaan, ja meillä on usein hyviä tarjouksia - ota yhteyttä!

Tutustu myös muihin lattiatöihimme!

Tilaa ilmainen arviokäynti

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

JK Parkettilattiat
Annantie 13
03100 NUMMELA

Y-tunnus: 2037943-3
Puh: 040-5552247

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

JK Parkettilattiat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.