Laminaatin asennus Helsinki, Espoo ja Vantaa

Ota yhteyttä

Laminaatin asennus on helppoa, kun sen osaa. Me JK Parkettilattioilla teemme asennustyöt yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Asennamme laminaattilattiat nopeasti, asiantuntevasti, huolellisesti ja siististi.

Toimialuettamme ovat Espoo, Vantaa, Vihti ja koko muu Uusimaa. Ota siis epäröimättä yhteyttä meihin lattia-asioissa! Asennuspalvelujen lisäksi saat myös asiantuntevia neuvoja laminaatin tai muun lattiamateriaalin valinnassa.

Laminaattilattian asennus kotiin tai toimistolle

Laminaattilattia on edullinen, helppohoitoinen ja näyttävä vaihtoehto niin kotiin kuin toimistoonkin. Laminaatti on HDF- tai MDF-levyä, jonka päällä on kova laminaattikerros. Päällimmäinen kova kulutuskerros tekee laminaatista kestävän ja huolettoman lattiamateriaalin. Se kestää lasten elämää, lemmikkien melskettä ja kaikenlaista kulutusta työpaikalla. Se on myös helppo puhdistaa.


HDF- tai MDF-levyn ja päällimmäisen kulutuskerroksen väliin jää painettu kuviokerros, jonka ansiosta laminaattilattiaan saadaan periaatteessa mikä tahansa kuvio – piditpä sitten enemmän puu- tai kivilattiasta. Esimerkiksi valkoinen laminaatti tuo tilaan raikkaan tunnelman, eikä valinnanvara lopu siihen: voit päällystää lattiasi vanhan ajan lankkulattian tyyliin tai valita modernin, valkoisen ja korkeakiiltoisen laattajäljitelmälaminaatin.

Voit hankkia mieleisesi laminaatin itse tai kääntyä meidän puoleemme. Laadukkaan ja luotettavan yhteistyökumppaniverkostomme kautta saamme korkealaatuiset laminaatit erittäin kilpailukykyiseen hintaan, ja toimitamme ne tarvittaessa suoraan kotiisi!

Tilaa laminaatin asennus luotettavalta osaajalta

JK Parkettilattiat asentaa laminaattilattiasi nopeasti, laadukkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme asiakkaitamme Vantaan, Espoon ja Vihdin sekä koko muun Uudenmaan alueella. Meiltä saat myös parkettien ja puulattioiden asennukset ja huollot. Päästä itsesi helpolla ja tilaa ammattilainen asentamaan lattiasi. Kauttamme saat laadukkaat laminaatit edulliseen hintaan, ja meillä on usein hyviä tarjouksia – ota yhteyttä!

Tutustu myös muihin lattiatöihimme

Laminaatti asennettuna ammattilaisen toimesta

Laminaatti on suhteellisen helppo asentaa myös itse, jos huone on melko säännöllisen muotoinen. Jos asennuksesta ei ole kokemusta, tila on monimutkainen, eikä käytössä ole oikeanlaista osaamista ja työkaluja, voi asennuksesta kuitenkin tulla tarpeettoman työläs, kallis ja sotkuinen urakka. Siksi helpointa onkin jättää laminaatin asennus ammattilaiselle.

Meillä on kokemusta erilaisten laminaattien asennuksesta monenlaisiin kohteisiin. Asianmukaisilla välineillä pidämme huolen siitä, että asennus sujuu mahdollisimman pienellä sotkulla. Leikkaamme laminaatin ammattitaitoisesti niissäkin tilanteissa, kun huoneen pohja on monimutkainen ja laminaatti vaatii paljon erikoisia kuvioleikkauksia kulmiin ja nurkkiin tai vaikka lämpöpatterin putkien ympärille. Sinun ei tarvitse hankkia kalliita työvälineitä, jotka jäävät asennusurakan jälkeen kaappiin pölyttymään, kun kutsut ammattilaisen asentamaan laminaatin.

Tilaa ilmainen arviokäynti

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.