Lautalattian asennus ja huolto Helsinki, Espoo ja Vantaa

Ota yhteyttä

Meiltä saat lautalattioiden asennukset, korjaukset ja huollot luotettavasti vuosikymmenien ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat asennusten lisäksi vanhan lautalattian hionta, höyläys, lakkaus, korjaus ja sävytys. 

Maalattu tai tasoitepintainen lautalattia ei ole meille ongelma: käytössämme ovat työvälineet, joilla näidenkin lattioiden höyläys onnistuu vaivatta. Toimitamme lattiamateriaalit tarvittaessa myös suoraan kotiinne. Takaamme teille pitkäikäisen ja kauniin lautalattian.

Lautalattioiden höyläys

Pitkän kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta huonokuntoisetkin maalatut ja tasoitepintaiset lautalattiat saadaan puhtaaksi. Tasoitepintainen tasoite ei lähde hiomalla, vaan siihen tarvitaan höylää. Useimmiten parkettialan ammattilaiset eivät saa poistettua tasoitepintaa ja maalia puulattian pinnasta, mutta meidän erikoisosaamistamme on höylääminen, jolla saadaan lattiasta hyvännäköinen. Päälle ei siis tarvitse ostaa uutta lattiaa, vaan vanhasta saadaan vielä uuden veroinen ammattitaitoisella työnjäljellä.

Huoltolakkaus

Huoltolakkauksessa lakan pinta hiotaan rikki, sen jälkeen puhdistetaan ja sitten laitetaan uusi lakka päälle. Lautalattioiden päälle on joissain tapauksissa laitettu matto, ja maton ja lattian väliin on laitettu tasoitepinta. 80-luvun lopulla on tehty paljon mattoja lautalattioiden päälle. Kokolattiamatto on siis ollut tyypillinen omakotitaloissa.

Liikuntasalien lattioiden huolto ja kunnostus

Yrityksemme on lautalattioiden erikoisosaaja, ja kunnostamme myös liikuntasaleja. Yleensä liikuntasaleissakin riittää tekemämme huoltolakkaus, mikä on edullisempaa kuin höyläys. Huoltolakkauksessa lakan pinta hiotaan rikki, sen jälkeen puhdistetaan ja sitten laitetaan uusi lakka päälle.

Useimmiten liikuntasaleissakin on tarve vain huoltolakkaukselle. Isoimmille saleille, joita käytetään enemmän, höyläys tehdään jopa joka vuosi. Liikuntasalin käyttöaste määrittää sen, tarvitaanko höyläystä vai ei. Vanhemmissa saleissa lakkaa on päällä usein niin paljon, että paras vaihtoehto on höyläys.

Palvelumme on kokonaisvaltaista ja teemme tarvittaessa myös liikuntasalien pelialueiden rajojen maalaukset.

Tutustu myös muihin lattiatöihimme! Katso kuvia töistämme

Tilaa ilmainen arviokäynti

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.